Vaillant-ecoTEC-Plus

Vaillant ecoTEC plus

Zoekt u een oerdegelijke en zuinige hr-ketel waarvan u jarenlang kunt genieten? Dan is Vaillant een uistekende keuze!

Betrouwbaar

De ecoTEC plus is het resultaat van ruim 140 jaar innovatie. Hij wordt in Duitsland geproduceerd op een ultra moderne productielijn en afzonderlijk getest op een correcte werking. De ecoTEC plus heeft een metalen mantel en een roestvrijstalen warmtewisselaar. Hierdoor vervuilt het toestel niet, gaat langer mee en behoudt bovendien zijn zuinigheid. In 2012 en 2013 is de ecoTEC plus door de Consumentenbond uitgeroepen tot ‘Beste uit de test’ en is daarmee onafhankelijk bewezen het meest efficiënte toestel van Vaillant.

De zuinigste in zijn klasse

Een nieuwe ecoTEC plus hr-ketel is veel zuiniger met gas en elektriciteit dan een oude cv-ketel en draagt het A-label. Uw besparing kan, ten opzichte van een oudere hrketel, flink oplopen. De intelligente technologie zorgt ervoor dat het toestel zich na verloop van tijd automatisch aanpast aan uw stookgedrag, waardoor uw gasverbruik omlaag gaat.

Comfort voor iedereen

Voor elke warmwaterbehoefte heeft de ecoTEC plus een passend antwoord. Of u nu een waterbesparende douchekop heeft of een 2-persoonsbad. De ecoTEC plus is beschikbaar in alle comfortklassen met een warmwatercapaciteit van 40°C die varieert van 11,5 liter water per minuut tot 23,3 liter per minuut. Met deze capaciteit vult u het ligbad tijdens het tandenpoetsen.

Bekijk de Vaillant ecoTEC plus cv-ketels:

Vaillant ecoTEC plus

CW5:
Vaillant ecoTEC plus VHR 30-34 (CW 5)

CW5+:
Vaillant ecoTEC plus VHR 35-38 (CW 5+)

CW6:
Vaillant ecoTEC plus VHR 34 (CW6)