Vaillant ecoTEC Exclusive

Geen compromis, alleen het beste.

Extreem veilig, heerlijk comfortabel en super efficiënt: dat is wat u verwacht van een top hr-combiketel! Met de nieuwe ecoTEC exclusive van Vaillant weet u zeker dat u honderd procent betrouwbaarheid in huis haalt. De ecoTEC exclusive is speciaal uitgerust met de beste en nieuwste technieken. Denkt u hierbij aan een CO-sensor, extra veel warm water en een heerlijk behaaglijk huis op een zeer energiezuinige en milieuvriendelijke manier. Dit doet de ecoTEC exclusive dankzij de Green iQ modus van Vaillant. Zodat u en uw gezin altijd zorgeloos kunnen genieten van fijne luxe. Geen compromis, maar alleen het allerbeste!

Extreem veilig

De ecoTEC exclusive levert topprestaties. Zo is de betrouwbare hr-combiketel van Vaillant extreem veilig door de ingebouwde CO-sensor. Deze sensor houdt het koolmonoxidegehalte continu in de gaten. Wordt het percentage koolmonoxide te hoog, dan geeft de CO-sensor een seintje en slaat de ecoTEC exclusive automatisch af. Zo zorgt dit toestel voor de veiligheid van u en uw gezin.

Heerlijk comfortabel

Met de ecoTEC exclusive van Vaillant geniet u heerlijk comfortabel van extra veel warm water. Deze krachtige hr-combiketel van Vaillant levert namelijk ruim 16, 20 of 22 liter warm water per minuut, afhankelijk van uw warmwaterbehoefte en de gekozen capaciteit (CW-klasse van 5, 5+ of 6). Ook verwarmt de ecoTEC exclusive probleemloos uw huis. Daarbij gaat hij heel zuinig om met energie.

Milieuvriendelijk en super efficiënt

Behalve veilig en comfortabel is de ecoTEC exclusive dus ook zeer energiezuinig. De bijzonder milieuvriendelijke hr-combiketel van Vaillant draagt dan ook niet voor niets het A+ label voor verwarming in combinatie met een vSMART thermostaat. Tevens heeft de ketel een A label met XXL tapprofiel voor warm water!

Ook is de ecoTEC exclusive erg efficiënt. Door zijn zeer hoge modulatiebereik tot 1:10 hoeft de ecoTEC exclusive bijvoorbeeld minder vaak te starten en te stoppen. Bij elke start en stop gaat er warmte verloren. Doordat de ecoTEC exclusive dit minder vaak hoeft te doen, gaat er ook minder warmte verloren. Daarnaast onttrekt de unieke warmtewisselaar van de ecoTEC exclusive de laatste restwarmte uit de verbrandingsgassen. Met deze restwarmte wordt vervolgens het warm water voorverwarmd.

Eenvoudige bediening op afstand

De ecoTEC exclusive hr-combiketel van Vaillant kunt u met uw mobiele telefoon of tablet eenvoudig op afstand te bedienen. Dat kan via de vSMART slimme thermostaat met bijpassende gratis app. Met deze app regelt u via uw smartphone of tablet probleemloos de juiste, behaaglijke temperatuur in uw huis.

Vertrouwde kwaliteit van Vaillant

De ecoTEC exclusive is het resultaat van ruim 140 jaar innovatie. Het toestel wordt in Duitsland geproduceerd op een ultra moderne productielijn en afzonderlijk getest op een correcte werking. Daardoor heeft het toestel een langere levensduur door de bewezen techniek van Vaillant. De ecoTEC exclusive is verder voorzien van een RVS warmtewisselaar die een doorontwikkeling is van de bekende RVS warmtewisselaar van Vaillant (>4 miljoen geplaatst). Bovendien zorgt de oerdegelijke buitenkast ervoor dat verbrandingsgassen nooit kunnen ontsnappen.

Bekijk de Vaillant ecoTEC exclusive cv-ketel:

Vaillant-ecotec-exclusive-vhr-35-45CW5:
Vaillant ecoTEC exclusive VHR 25-35 (CW5)

CW5+:
Vaillant ecoTEC exclusive VHR 35-45 (CW5+)

CW6:
Vaillant ecoTEC exclusive VHR 25-35 + VIH QL 75B (CW6)