Vaillant draadloze V-Smart slimme thermostaat.

Vaillant vSmart

Vaillant vSmart, op afstand bedienbaar via uw smartphone.

De vSMART is via wifi verbonden met de schakelkast, zodat u het verwarmingssysteem overal kunt bedienen met uw smartphone. Voor geavanceerde functies en firmware-updates haalt de vSMART gegevens van het internet.

Speciale smartphone-app

Met de intern ontwikkelde smartphone-app kan de eindgebruiker direct en met vertrouwen alles instellen voor optimaal comfort. De app is verkrijgbaar via Google Play en in de App Store.

Gedeelde gebruikerstoegang en bediening in meerdere woningen

De toegang tot de vSMART kan met verschillende smartphones worden gedeeld, zodat alle gezinsleden het verwarmingssysteem kunnen bedienen. Bovendien kunnen met één app vSMART-thermostaten in verschillende woningen (hoofdverblijf en tweede woning) worden beheerd.

Warmwater- en CV-regeling via één interface

Met de vSMART kan via instelbare tijdprogramma’s en opheffuncties tegelijkertijd één CV-circuit (vloerverwarming of radiator) en één warmwatersysteem worden beheerd. De nadruk ligt daarbij op een eenvoudig te bedienen en betrouwbaar CV- en warmwatersysteem.

Wandmontage of op tafel te plaatsen

De vSMART wordt geleverd met een wandhouder en een tafelstandaard met twee standen, zodat de gebruiker zelf de plaats kan bepalen (aan de wand of op een laag of hoog meubelstuk).

Makkelijk afleesbaar en energiezuinig

Het zwart-witscherm met de beproefde e-inktechnologie biedt een uitstekend contrast. Het scherm verbruikt nagenoeg geen energie.

Snel en eenvoudig in te stellen op het scherm

Door kort op de plus- of minknop te drukken, kunt u direct de kamertemperatuur instellen die dan rechts wordt weergegeven. De vet weergegeven temperatuur links is de huidige kamertemperatuur.

Installatieassistent

De installatieassistent op de app helpt de eindgebruiker stapsgewijs bij het handige en intuïtieve wifikoppelingsproces.

Gebruiksvriendelijke app

De app geeft eenvoudig toegang tot verwarmings- en warmwatergegevens (status, fouten, buiten-/binnentemperatuur, energieverbruik enz.) en instel- lingen (bedieningsmodi, tijdprogramma’s, opheffuncties, prioriteitsfuncties voor comfort, zoals de modus voor het laden van de boiler bij afwezigheid of op een bepaald moment enz.).

Verbruikscontrole

Het is mogelijk de geschiedenis van de boilerbedrijfstijd weer te geven, de gewenste en de gemeten temperaturen en het energieverbruik uitgesplitst naar energietype (gas of stroom) en verbruik (CV of boiler) per dag, maand of jaar. Zo kunt u het verbruik van jaar tot jaar vergelijken.

Zelflerende thermostaat

Door hoogwaardige weersgegevens van het internet te halen en aanvullende gegevens te analyseren (bv. warmte- verlies en de opwarmtijd van de woning) en die gegevens te onthouden, bepaalt de vSMART het opwarmgedrag van de woning. Mede dankzij de eBus-communicatie weet de vSMART al na twee weken wanneer en bij welke temperatuur de boiler moet worden ingeschakeld, zodat op het juiste tijdstip het juiste instelpunt wordt bereikt.